به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد عباس علائی  در این خصوص اظهار کرد: پیرو تماس‌های مردمی و درخواست‌های مکرر همشهریان مصوب شد برابر دستور عمل سگ‌های ولگرد سطح شهر توسط پیمانکار شهرداری گناباد زنده‌گیری و جهت نگهداری به محلی در خارج از شهر منتقل شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع زنده گیری و نگهداری از سگ‌های ولگرد نیاز است دوستداران حیوانات و محیط‌زیست در جهت تغذیه و نگهداری مناسب این حیوانات با شهرداری همکاری لازم را انجام دهند.

علائی تاکید کرد: بنا به تشخیص کارشناسان پس از بررسی سگ‌های مریض که عامل انتقال بیماری هستند برابر قانون معدوم خواهند شد.

شهردار گناباد همچنین گفت: هدف از اجرای این طرح آسایش شهروندان بوده که بر همین اساس اجرای هرچه زودتر آن در دستور کار قرار گرفت است.

تعدادی از شهروندان گنابادی از نقاط مختلف شهر با تماس با خبرنگار ایسنا نسبت به موضوع افزایش سگ‌های ولگرد و گاها حمله ور شدن این حیوانات به مردم انتقادات خود را مطرح کرده بودند.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: چهارشنبه، 03 بهمن 1397