مهندس علایی شهردار گناباد در مسجد غدیر در جمع اهالی این منطقه گفت: شهر گناباد شهری اسفنجی و پراکنده است که این موضوع خدمت رسانی درست را با چالش مواجه کرده است..

وی ادامه داد: شهرداری گناباد سازمانی عمومی غیردولتی می باشد که اعتبارات آن بر پایه مساعدت شهروندان محترم تامین و هزینه می گردد و کمکهای دولتی در حال حاضر در حد ناچیزی می باشد لذا بدون جلب مساعدت و مشارکت شما شهروندان فهیم پییشرفت امور عمرانی ، مبلمان شهری و فضای سبز ناچیز خواهد بود..

شهردار گناباد افزود: نگهداری پارک ها و فضاهای عمومی شهر تنها به با اتکا به پرسنل خدوم شهرداری امکان پذیر نیست بلکه نیاز است مردم نیز در این مهم به شهرداری را یاری نمایند، که خوشبختانه مردم و اهالی این منطقه در این مهم پیشتاز هستند.

شهردار گناباد گفت: گناباد شهری کویری است و لذا تلاش در جهت افزایش کمیت و کیفیت فضای سبز از ضروریات است که در این راستا بیش از 3 هزار درخت سازگار با شرایط آب و هوایی در سطح شهر گناباد کاشته خواهد شد.

علایی  اظهار داشت: حضور شهروندان محترم در شهرداری جهت ارئه راهکار و پیشنهاد مایه افتخار شهرداری است لذا در تمام طول روز درب اتاق شهردار به روی ارباب رجوع محترم گشوده است.

وی در خصوص فضای سبز گناباد گفت: شهرداری در نظر دارد با کاشت بیش از 3 هزار درخت سازگار با شرایط آب و هوایی این منطقه کاشته شود.

مهندس آقایی رئیس شورای شهرستان گناباد و عضو شورای شهر گناباد در ادامه عنوان کرد: شهرداری در خدمت مردم گناباد خواهد بود، نیاز است با نگاه مثبت مردم ، مشارکت مردم و تلاش شهرداری به سمت توسعه شهر خواهیم رفت.

علیرضا موحد نائب رئیس شورای شهر گناباد نیز در ادامه این مراسم به تعدادی از سوالات مردم پاسخ داد و در خصوص پروژه در دست اقدام شهرداری توصیحاتی ارائه داد.

گفتنی است در این دیدار علیرضا موحد نائب رئیس شورای شهر، مهندس آقایی رئیس شورای شهرستان و دکتر پورهاشمی رئیس شورای شهر به همراه شهردار با حضور در جمع مردم از نزدیک مشکلات شهروندان را جویا شدند.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: چهارشنبه، 03 بهمن 1397