مروری بر وضعیت بوستان جانباز

بوستان جانباز از جمله بوستان هایی به شمار میرود که باتوجه به موقعیت بوستان و قرار گیری کانون پرورش فکری کودکان و انجمن سینمای جوان مورد استفاده مسافرین از سمت استان های جنوبی کشور ، قشر هنرمندان، کودکان و نوجوانان قرار گرفته است.

اما با وجود موقعیت مناسب، بوستان جانباز از وضع نامناسبی برخوردار بود که این موضوع اعتراض شهروندان ، مسافرین و همسایگان این بوستان را به همراه داشت.

در تاریخ 4 مهر 1394 سایت گناپا در گزارشی به وضعیت بوستان جانباز می پردازد؛ در این گزارش یکی از همسایگان بوستان با انتقاد از فضای پارک عنوان میکند بوی نامطبوع و غیرقابل تحمل سرویس بهداشتی های از مهم ترین مشکلات این بوستان است که حل آن نیز هزینه چندانی در برنخواهد داشت/ همچنین مسافری در خصوص بوستان جانباز گفته بود امکانات این مکان در حد یک بوستان نیست.

این گزارش در روزنامه قدس نیز منتشر شد (شرح در لینک زیر)

اخیرا نیز شهروندان با تماس با سامانه 137 مشکلات بوستان جانباز را عنوان نمودند، با این حال تصمیمات اساسی در جهت رونق و بهبود وضعیت بوستان جانباز و فراهم نمودن فضایی در شان اسم این بوستان توسط مهندس علایی شهردار و شورای اسلامی شهر گناباد گرفته شد.

620071
620071