دراین جلسه شهردارمحترم گناباد ضمن تقدیراز زحمات هنرمندان گنابادی دعوت نمود تادر خصوص پروژه های فضاسازی شهری نظرات وطرح های خودرابه شهرداری ارایه دهند.

مهندس علایی تاکیدنمود:هنرمندان درراستای المان ها ونمادهای ثابت وماندگارپیشنهادهای اجرایی خودراارائه دهند.

وی افزود :متاسفانه درحال حاضر درسطح شهر گناباد اثرماندگار وشاخص ازهنرمندان بومی بسیار کم است ویا اصلا موجود نیست.

درادامه مهدوی رییس اداره ارشاد نیزدرادامه این جلسه برفراهم نمودن شرایط جهت حضورپررنگ هنرمندان بومی درزیباسازی شهر تاکیدنمود وتعامل وهم اندیشی رااصل مهم دراین خصوص دانست.

وی ازهنرمندان خواست تاباتقویت ارتباط خود باشهرداری طرح های پیشنهادی جهت زیبا سازی فضای شهری ارائه دهند.

هنرمندان نیزبابیان پیشنهادات جهت همکاری هرچه بهتر آمادگی خودراجهت هم اندیشی وارائه طرح درزمینه زیباسازی فضاشهری وساخت المان های شهری اعلام نمودند.

درپایان این جلسه مصوب شدکمیته هم اندیشی درراستای استفاده ازتوان ونظرهنرمندان تحت عنوان کمیته زیباسازی فضای شهری درشهرداری گناباد باحضورهنرمندان وکارشناسان تشکیل شود.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: دوشنبه، 05 فروردين 1398