به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد مهندس حسین زاده سرپرست محترم شهرداری گناباد در اولین روز کاری خود از پروژه های در دست اقدام شهرداری شامل آزادسازی دو قطعه زمین در مسیر تعریض ، طرح دفع آب های سطحی و تعریض حاشیه میدان قصبه شهر بازدید نمود.

وی در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به درخواست های مردمی در خصوص رفع مشکل آب گرفتگی حاشیه میدان قصبه شهر پروژه دفع آب های سطحی و تعریض میدان قصبه شهر به همت شورای محترم شهر گناباد توسط شهرداری گناباد در دستور کار قرار گرفت.

سرپرست شهرداری گناباد افزود: در این پروژه اقداماتی نظیر کانال کشی به طول 220 متر، جدول گذاری به طول 70 متر، دال بتونی به طول 75 متر، اجرای پل فلزی به طول 12 متر و آسفالت به میزان 170 تن (در حال اجرا)  به ارزش 800 میلیون ریال انجام شد.

مهندس حسین زاده ادامه داد: آزادسازی دو قطعه زمین در مسیر تعریض واقع در ابتدای خیابان المهدی و غفاری 18 جمعا به مساحت 225 متر از دیگر اقدامات عملیاتی شهرداری گناباد طی 24 ساعت گذشته بود.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: چهارشنبه، 03 بهمن 1397