مي خواهيم زمينه بهتري براي حضور و ظهور هنرمندان جوان و تجربه هاي نو فراهم آوريم براي رسيدن به اين هدف كارگاه هايي عملي با حضور اساتيد هنر برگزار خواهيم نمود تا امسال شاهد ارتفاع آثار رسيده باشيم.

رويكردها:

1)‌ هويت شهر گناباد بيشتر از همه مورد توجه است. استفاده نو و خلاقانه از عناصر هويت فرهنگي و بصري گناباد (فرهنگ ،‌معماري ،‌سفال ،‌خط نستعليق و ...)

2) هماهنگي و ارتباط بيشتر با محيط اطراف اثر

3) تعامل بيشتر با مردم

4) خلق تجربه هاي نو با رويكرد جهاني در زيباسازي فضاي شهر

5) تقارن بهار طبيعت  و اعياد ماه رجب

بخش هاي اصلي:

المان دائم براي ميادين

المان هاي حجمي نوروزي

هنري هاي محيطي ، آذين بندي و نورپردازي

گل آرايي شهر

نقاشي ديواري

سفالينه هاي رنگين

نمايش و جشن هاي آئيني

المان دائم براي ميادين

براي ميدان آتش نشاني (هنرستان) يادماني دائم كه در بردارند جان فشاني ها و فداكاري هاي آتش نشانان سرزمين مان باشد.

المان هاي حجمي نوروزي

المان هايي كه با در نظر گرفتن هزينه هاي ساخت به طور موقت در ايام نوروز در سطح شهر قرار خواهند گرفت . پرداختن به زيست بوم منطقه و آداب و رسوم محل بيشتر مورد توجه است.

هنرهاي محيطي و آذين بندي و نورپردازي

در اين بخش رنگ و نور بيشتر مورد توجه است. استفاده از قابليت هاي اجراي محيط در خلق تزئينات رنگي و با استفاده از هر متريال موقت در ميادين ،‌جداره ها ،‌ديوارها ، پياده روها ، پارك ها ،درختان ، پست هاي مخابرات  و هر جا پيشنهاد شما مورد توجه است.

نورپردازي و چراغاني با نگاهي نو و خلاقانه در تعامل با مخاطب

همچنين استفاده از شكل و مفهوم هفت سين به عنوان نماد اصلي نوروز به شرط تازگي و بهره مندي از ايده اي نو مورد توجه خواهد بود.

نقاشي ديواري

محله ها و خيابان هاي شهر پر از ديوارهاي كوچكي است كه مي تواند بوم هايي طبيعي براي خلق آثاري در ارتباط با عابران باشد . مي خواهيم براي دانشجويان و هنرمندان جوان نقاش و تصوير ساز زمينه اي فراهم آوريم تا با كمترين هزينه به هنرنمايي در شهرشان بپردازند.

ديوارهاي زير 50 مترمربع مورد نظر است.

از ديوار مورد نظر عكس تهيه كنيد و پيشنهاد خود را جانمايي كنيد.

دو اثر براي هر ديواري مناسب نيست.

از شكستگي ها ،‌برامدگي ها و زاويه هاي معماري به عنوان فرصتي براي خلق اثر توجه كنيد و آن را جزئي جدانشدني از اثر بدانيد.

سفالينه هاي رنگين

شهرما يكي از مراكز اصلي توليد سفال در كشور است. اين مسئله كمتر در فضاي شهر مورد توجه قرارگرفته است. كوزه ها ،‌بشقاب ها  و كاسه هايي در ابعاد يك تا دو متر به صورت حجمي زمينه اي خواهند بود. توجه به نقش اصيل سفال گناباد و استفاده نو و بديع از آن در تصويرسازي مورد نظر است. اين بخش نيز فرصتي مغتنم براي دانشجويان و هنرمندان جوان براي هنرنمايي است.

گل آرايي شهري

بهار را با آمدن گل هاي بهاري اش مي ستائيم . امسال نگاه ويژه اي به اين بخش داريم . هر نقطه از شهر مي تواند با گل آراسته شود. حجم هايي گل آرائي شده بيشتر مورد نظر است .با توجه به موضوع هر ميدان  و يا ... مي توانيد گل آرايي حجمي مرتبط با آن را ارائه كنيد.

نحوه گل آرائي و نگهداري گل بر روي نمادها پيش بيني و جزئيات آن را ارائه كنيد.

آب و هوا و شرايط اقليمي گناباد را در نظر داشته باشيد.

نمايش ها و جشن هاي آئيني

در جاي جاي شهر مي خواهيم شهروندان از نزديك شاهد آثار شما باشند.

نمايش هاي خياباني ،‌ آئين هاي نوروزي ،‌چاووشي خواني،‌نقالي و نواهاي محلي و بازي هاي محلي.

مهلت ثبت نام و ارائه آثار: 10/10/1397       محل تحويل آثار : روابط عمومي شهرداري گناباد

ارائه و رعایت موارد زیر در هنگام تحویل آثار ضروری می باشد

توضيحات:

پرينت A3 از چند زاويه

جانمايي المان ها در فضاي شهري

تعيين ابعاد با مشخصات و نوع مصالح به صورت دقيق با هزينه اثر

كپي بودن آثار باعث حذف آن خواهد شد.

هر هنرمند مي تواند حداكثر با پنج اثر در هر بخش شركت نماید.

CD اجراي برنامه هاي نمايشي و جشن هاي آئيني ضروري مي باشد.

تکمیل فرم ثبت مشخصات به همراه پرینت آثار ضروری می باشد.

فرم ثبت مشخصات بزودی منتشر می گردد

619776