این روحانی می ایستد و در مورد ساعت کاری پاکبانان سوال می پرسد.

یکی از پاکبان میگوید؛ ساعت کاری شیفت شب مان از 12 شب آغاز و حدود ساعت 5 و 30 دقیقه صبح به طول می انجامد.

همانجا بود که حجه الاسلام امامی با مهندس حسین زاده شهردار گناباد تماس میگیرد و در مورد سختی کار پاکبانان با وی به گفتگو می پردازد.

شهردار گناباد توضیحاتی را ارائه میدهد و از روحانیون دعوت می نماید تا برای درک بهتر موضوع به شهرداری بیایند.

صبح روز بعد جمعی از روحانیون و طلاب در اتاق شهردار حضور میابند؛ شهردار گناباد در خصوص علت ساعات کار پاکبانان می گوید: روزانه بیش از 40 تن زباله از سطح شهر گناباد جمع آوری میشود، با این حجم بالای زباله پاکبانان ناچارند از ساعات پایانی شب تا ابتدای صبح نظافت شهر را انجام دهند.

روحانیون و طلاب تحت تاثیر شرایط سخت کار پاکبانان تصمیم میگیرند یک شب به پاکبانان استراحت دهند.

این اقدام شایسته در چهارشنبه شب صورت میپذیرد، حضور فعال خبرنگاران شهرستان و انتشار گسترده اخبار نظافت شهر گناباد توسط روحانیون و طلاب حوزه علمیه امام رضا (ع) توجه مدیران برنامه فرمول یک را به خود جلب میکند.

در ابتدا حجه الاسلام امامی مدیر حوزه علمیه گناباد ضمن تشکر مدیران برنامه فرمول یک دعوت آنان را نمی پذیرد.

شهردار گناباد با اطلاع از این موضوع مجددا از حجه الاسلام امامی درخواست می کنند تا جهت ترویج این اقدام ارزشمند در این برنامه حاضر شوند.

در نهایت جمعی از طلاب و روحانیون ظهر امروز جمعه 30 آذر ماه جهت شرکت در ویژه برنامه یلدای فرمول یک به تهران سفر کردند تا از طریق این رسانه دشواری کار پاکبانان را به روایت دیگر بیان نمایند...

امروز: دوشنبه، 25 شهریور 1398