وی افزود؛ ۱۵ مورد از آبگرفتگی ها با فعالیت بی وقفه ۵ اکیپ شامل ۲۰ نفر برطرف و ۵ مورد دیگر به صورت موقت رفع گردید که پس از قطع بارندگی ها این موارد نیز با انجام عملیات عمرانی برطرف می گردد.

وی ادامه داد؛ اکثر موارد آبگرفتگی به دلیل عدم رعایت برخی از شهروندان ریختن زباله و انسداد جوی های آب به وجود آمده که در همین راستا از شهروندان درخواست میشود تا با رعایت نظافت محیط شهری ضمن بهرا مندی از منظر شهری مناسب ما را در این  زمینه همراهی نمایند.

شایان ذکر است با شروع بارندگی صبح امروز 14 اسفند بلافاصله مدیریت بحران شهرداری گناباد و سامانه ۱۳۷ برای دریافت و ارجاع موارد اعلام شده توسط شهروندان فعالیت خود را آغاز کردند.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: یکشنبه، 04 فروردين 1398