در آغاز مراسم در راستای کمپین ؛سه شنبه ها بدون خودرو؛ با حضور مهندس قربانی فرماندار محترم شهرستان گناباد، مهندس مهران حسین زاده شهردار گناباد ،اعضای شورای اسلامی شهرگناباد و روسای محترم ادارت و جمعی از شهروندان مسیر میدان جانباز تا توتستان را رکاب زدند

امروز مصادف با درختکاری نیز بود،گفتنی است در این مراسم ادامه کاشت درختان مثمر از جمله درخت توت در محل توتستان با حضور مسئولین و مردم انجام شد.

در ابتدای مراسم مهندس حسین زاده ضمن تشکر و خیر مقدم به مسئولین وجمعی از طلاب،کسبه شهرستان،داوطلبان جوان هلال احمر و دانش آموزان،گفت سایت توتستان در 4 سال گذشته ایجاد شد و ایجاد سایت یک هکتاری با کاشت 3 هزار بوته گل محمدی در سالجاری در محل توتستان آغاز گردیده است.

به  گزارش نصیرزاده مدیر روابط عمومی شهرداری گناباد در این مراسم300اصله درخت توسط مسئولین و شهروندان در توستان کاشته شد.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: دوشنبه، 05 فروردين 1398