به گزارش رضا رجب نژاد رییس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد درباره حوادث شب چهارشنبه سوری اظهار داشت: همانطور که پیش بینی می کردیم و از قبل نیز شاهد بودیم امسال شرایط بهتری نسبت به سالهای پیش داشتیم البته همیشه مراسم چهارشنبه سوری حوادثی را در شهر به همراه دارد.

وی با بیان اینکه در مراسم چهارشنبه سوری سال جاری با کاهش حوادث مواجه بودیم گفت: حریق جدی در شهر صورت نگرفت و در شب گذشته ۴۷ مورد حریق در شهر داشتیم.

ضایعات و لاستیک از جمله اشیائی بود که در حوادث چهارشنبه سوری مورد خسارت و سوختگی قرار گرفت.

به گفته رییس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد حوادث چهارشنبه سوری در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

رییس اداره اتش نشانی شهرداری گناباد تاکید کرد: علت این امر همراهی مردم و پرهیز از خرید مواد محترقه بوده است از همین رو ما قدردان و سپاسگزار مردم هستیم .

وی با بیان اینکه گناباد در چهارشنبه سوری حادثه جانی نداشت، اظهار داشت: نیروهای امدادی گناباد از جمله آتش نشانی و اورژانس همکاری مطلوبی با هم داشتند و چهارشنبه سوری خوبی پشت سر گذاشتیم.

شایان ذکر است شب گذشته مهندس حسین زاده شهردار گناباد از اداره آتش نشانی وتجهیزات این اداره به جهت آمادگی کامل در چهارشنبه آخر سال و ایام عید نوروز بازدیدی داشتند.

691997
691997