نصیرزاده مدیر روابط عمومی شهرداری گناباد از نصب المان های نوروزی درمناطق مختلف سطح شهر خبر داد

رضا نصیرزاده افزود: طبق روال همه ساله،شهرداری گناباد با همکاری هنرمندان شهرستان فضای عمومی شهر را با نصب المان های ویژه نوروز برای استقبال از سال نو آماده کرده است.
وی ادامه داد:با توجه به تاکیدات شهردار محترم مبنی بر اینکه امسال باتوجه به جهانی شدن قنات قصبه شهر گناباد اماده سازی شهر جهت استقبال از بهار و میهمانان نوروزی متفاوت با سال های دیگر انجام گیرد در همین راستا اقدامات گسترده ای در این راستا در حوزه های مختلف صورت پذیرفت از جمله چینش سفره هفت سین ،گلدانهای چوبی ،نماد سال 98،پارچه آرایی ،رنگ آمیزی جداول،نماد نوری در کلیه بلوارها و میادین سطح شهر و 16 المان ویژه دیگر، از جمله اقداماتی است که شهرداری گناباد در این راستا انجام داده است که امیدواریم مورد توجه همشهریان عزیز قرار گیرد.

نصیرزاده در پایان اضافه کرد: شهرداری گناباد، در ایام عید نیز، با اجرای برنامه های خدماتی و جشن های عیدانه در خدمت شهروندان و میهمانان گرامی خواهد بود.

امروز: دوشنبه، 28 مرداد 1398