خداوندا بر همه دقایق سال، تو را شکر و سپاس می گزاریم که فرصت و نعمت حیات را در این سال نیز نصیب و روزی فرمودی و فرصت دادی تا در مزرعه زندگی عمر بکاریم.

تقارن نوروز با سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز مرد به طور یقین در راه عمل به دستورات الهی، فرامین نبی مکرم اسلام (ص) و همچنین حرکت در مسیر روشن امامت و ولایت، نقش مستقیم و مؤثری ایفا می‌کند.

برای من افتخاریست که در این نخستین عید در ردای شهرداری، در لباس مسئولیت از پس سال ها، به همشهریانم سلام نوروزی بدهم و همین فرصت ارادت به مردم شهرم، برای من و همکاران پرتلاشم است.

اینجانب، ضمن تبریک فرارسیدن نوروز به  امام جمعه معزز شهرستان گناباد ،نماینده محترم شهرستان ،فرماندار محترم شهرستان گناباد،اعضای محترم شورای اسلامی شهر گناباد و نیز همه شهروندان گنابادی و همکارانم در مجموعه مدیریت شهری ،امیدوارم که سال پیش‌ِرو برای سرزمینم ایران اسلامی و برای همه ایرانیان سالی پرخیر و برکت باشد.

امیدوارم که همکاران خوبم در شهرداری گناباد، همچنان عزم جدی خود بر خدمت‌رسانی به شهروندان را بهتر و بیشتر از پیش ادامه دهند و برای این عزیزان و خانواده های محترمشان آرزوی بهروزی و پیروزی دارم.

مهران حسین زاده

شهردار گناباد