درپی صدور اطلاعیه جوی مدیریت بحران مبنی بر نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از ۹۸/۰۱/۰۴ تا ۹۸/۰۱/۰۷ که باعث ابرناکی، وزش باد گاهی نسبتا شدید، بارش باران خواهد شد تمامی نیروهای  شهرداری گناباد به حالت آماده باش درآمدند.

با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی  (دوشنبه ۵ فروردین) جلسه ستاد بحران تشکیل شد.

تمامی نیروهای شهرداری گناباد در آماده باش کامل هستند.

مهندس حسین زاده تصریح کرد: نقاط حادثه خیز و گره هایی در محیط پیرامونی گناباد شناسایی شده و وضعیت همه پل ها و کانال های دفع آب رسیدگی وکلیه نقاطی که امکان مداخله داشته اقدام شده است.

وی ادامه داد:  نقاط بحرانی در شهر گناباد وجود دارد که لازم است، مشکلات آنها از طریق منابع ستاد بحران شهرستان مرتفع شود.

مهندس حسین زاده عنوان کرد: شهروندان گرامی و مسافران عزیز می توانند مشکلات و پیشنهادات خود را از طریق سامانه ۱۳۷ به صورت ۲۴ ساعته با مدیران شهری در میان بگذارند.

شهردار گنابادخاطرنشان کرد:

ماشین آلات و تجهیزات شهرداری در نقاط مختلف شهر مستقر شده اند وامکان اسکان مسافرین نوروزی این شهر در صورت بروز شرایط نامساعد جوی پیش بینی شده است.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: یکشنبه، 01 ارديبهشت 1398