دیدار مهندس حسین زاده شهردار گناباد به همراه جمعی از پرسنل شهرداری گناباد با محولاتی ریاست دادگستری و بنی اسدی دادستان شهرستان گناباد.

شهردار گناباد؛ شهرداری گناباد در سال گذشته سال بسیار سخت مالی را به پایان رساند.

300 نوع خدمت توسط شهرداری گناباد ارائه می شود که این مهم نشانشگر حجم بالای کار است.

در ایام پایانی سال 97 با تلاش شبانه روزی پرسنل شهرداری تلاش کردیم فضای مطلوبی در سطح شهر ایجاد کنیم.

محولاتی ریاست دادگستری شهرستان گناباد؛ اقدامات شهرداری گناباد در ایام نوروز شایسته تقدیر است.

زیباسازی منظر شهری به ویژه در ایام نوروز باعث به یادگار ماندن چهره زیبایی از شهر گناباد در ذهن و خاطر مسافرین است.

وی از اقدام شهرداری گناباد در خصوص بهسازی بوستان های سطح شهر و بوستان جانباز تشکر نمود.

بنی اسدی دادستان شهرستان؛ تلاش مجموعه شهرداری گناباد در ایام پایانی سال 97 بسیار مشهود و در سال 98 شاهد تحول فضای شهر گناباد بودیم.

امروز: جمعه، 28 تیر 1398