مدیر روابط عمومی شهرداری گناباد از برگزاری جشن بزرگ محمد امین (ص)همزمان با شب مبعث آن حضرت در شهرگناباد خبر داد و اظهار داشت: جشن بزرگ عید مبعث باحضور عموم مردم برگزار می‌شود

این آیین چهارشنبه 14 فروردین ماه 98 ساعت 19:30 بعد از نماز مغرب و عشاء در باغ ملی برگزار خواهدشد..

رضا نصیرزاده گفت : برگزاری جنگ‌های شادی ، حضور استند آپ کمدین برتر  شهرستان، اجرای گروه موسیقی سنتی ،اجرای برنامه های شاد موسیقی  وبرگزاری مسابقات ویژه کودکان و خانواده‌ها از جمله برنامه های پیش بینی شده در این مراسم است .

مهندس حسین زاده شهردار گناباد گفت : هدف از برگزاری این آیین معرفی سیره و سبک زندگی پیامبر مهربانی‌ و ایجاد شادی و نشاط در بین خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری این جشن تجلیل و تکریم جایگاه والای نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) است .

این جشن به همت شهرداری گناباد برپا می شود و  حضور همه شهروندان خوب شهر گناباد زینت افزای این جشن بزرگ است .

امروز: دوشنبه، 25 شهریور 1398