به گزارش رضا رجب نژآد رییس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد :در پی اعلام آتش سوزی در خیابان سعدی با سامانه 125 یک تیم از آتش نشانان به محل اعزام شدند

.

به گفته رضا رجب نژاد رئیس اداره اتش نشانی گناباد که به همراه آتش نشانان درمحل حادثه حضور داشتند؛ در زمان رسیدن به محل حادثه یک اتاقک انباری منزل مسکونی جهت نگهداری وسایل مازاد منزل مشاهده می شد که کاملا شعله ور شده و شعله های آتش درحال سرایت به داخل منزل مسکونی بود.

وی افزود: آتش نشانان بی درنگ پس ازقطع جریان برق و گاز محل حادثه با کشیدن لوله های آبدهی به داخل این منزل مسکونی، خود را به اتاقک شعله ور رسانده و درکمترین زمان ممکن و پیش از سرایت آتش به داخل این واحد مسکونی آن را مهار و کاملا خاموش کردند.

رجب نژاد با بیان اینکه خوشبختانه دراین حادثه به کسی آسیبی نرسید با ارائه تذکرات ایمنی به مالک، ماموریت خود را پایان دادند.

گفتنی است: علت بروز این آتش سوزی ازسوی کارشناسان آتش نشانی  درحال بررسی است

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: یکشنبه، 01 ارديبهشت 1398