مهندس حسین زاده شهردار گناباد از آغاز عملیات آسفالت، بهسازی و حذف ناهمواری های معابر درآغاز سال نو در این شهر خبر داد.

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد مهندس زنده دل گفت؛ عملیات آسفالت خیابان غفاری 12 به پایان رسید.

مسئول واحد عمران شهرداری گناباد؛ پروژه آسفالت خیابان غفاری 12 شامل جمع آوری آسفالت فرسوده، جدول کشی، زیرسازی و اجرای آسفالت با اعتبار 500 میلیون ریال انجام شد.

گفتنی است آسفالت خیابان غفاری 12 پیش از این از وضعیت نامطلوبی برخودار بود.

مهندس حسین زاده شهردار گناباد در پایان از آینده روشنو امید برای تحول در کارها و اقدامات شهرداری گناباد در طول سال جدید سخن به میان آورد و عزم وجزم شورا و شهرداری را آماده همکاری برای خدمات‌رسانی بیشتر به مردم دانست.

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: یکشنبه، 01 ارديبهشت 1398