منزل مسکونی در خیابان  امامت 12 و برخورد 4 دستگاه خودرو در خیابان ناصرخسرو ازمهمترین حوادث روز گذشته  شهر گناباد بود.عصر روز گذشته حریق یک منزل مسکونی 2طبقه  خبرساز شد.

برخورد پژو پارس با سه خودروی پارک شده

خودروی پژو پارس عصر دیروز با سه خودرو پارک شده در حاشیه خیابان ناصرخسرو برخورد نمود و پیروی تماس  حاضرین با آتش نشانی سریعا پرسنل اداره آتش نشانی با حضور در محل حادثه اقدام به قطع سیستم های برق خودرو و انجام اقدامات ایمنی جهت جلوگیری از انفجار نمودند.

آتش سوزی در منزل مسکونی واقع درخیابان امامت

به گزارش رضا رجب نژاد رییس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد: ساعت 22 و ۵۵ دقیقه عصر دیروز، حریق در یک ساختمان مسکونی به نیروهای اداره آتش نشانی اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله آتش نشان ها به محل حریق مراجعه و امداد رسانی های خود را آغاز کردند.

رجب نژاد در خصوص وضعیت محل حادثه اظهارکرد: حریق در طبقه دوم یک ساختمان مسکونی رخ داده بود، اما خوشبختانه هیچ فردی در این ساختمان حضور نداشت.

وی علت این حادثه را اتصال پریز برق متصل به یخچال آشپزخانه عنوان کرد، گفت: میزان خسارت این آتش سوزی هنوز اعلام نشده است.

رئیس اداره آتش‌نشانی شهرداری گناباد با بیان اینکه در هنگام وقوع این آتش سوزی کسی در خانه نبود به شهروندان توصیه کرد: قبل از خروج از منزل دوشاخه لوازم برقی غیرضروری را از پریز‌های برق خارج و همیشه از لوازم برقی خانه در زمان های مشخص بازدید و وضعیت روکش سیم ها ، دو شاخه را بازدید و رفع نقص نمایند .

امروز: دوشنبه، 28 مرداد 1398