ایام آغازین ماه شعبان المعظم، همزمان با فرخنده میلاد با سعادت سرور و سالار آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، قمر تابناک هاشمی و بزرگ جانباز دشت نینوا حضرت ابوالفضل العباس (ع) و سید الساجدین، حضرت زین العابدین(ع) است و در این سه روز خجسته، دل‌های ما مانوس با یاد سه بزرگوار از خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است

روز پاسدار، روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقت و مکتب الهی و تبلور دفاع از اهداف و ارزشهای متعالی اسلامی است و روز جانباز تجلی گر راستین ایثارگری ها، مجاهدت ها و از خود گذشتگی های جانبازان عزیز و صبوری است که در مکتب بزرگ جانباز دشت کربلا و سید و مولای خود درس ایثار و وفاداری خوانده اند.

چه فرخنده است گرامیداشت مقام پاسداران و حافظان راستین دستاوردهای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در روز میلاد پر برکت حضرت سید الشهداء و چه زیباست تقارن روز جانباز ،آن یادگاران عرصه های نبرد حق علیه باطل با ولادت قمر منیر بنی هاشم .

اینجانب فرارسیدن ایام خجسته و پربرکت شعبانیه و مناسبت های فرخنده این ماه را به مردم شریف شهر گناباد و همچنین غیورمردان جانباز و ایثارگر و پاسداران همیشه پیروز و خانواده معظم شهداء تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

مهران حسین زاده

شهردار گناباد

آب و هوا

Cannot get gonabad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

امروز: یکشنبه، 01 ارديبهشت 1398