در حادثه واژگونی یک دستگاه خودروسواری در حاشیه بلوار شهدا با تلاش آتش نشانان سرنشین آن نجات یافت.

به گزارش رضا رجب نژاد، در ساعت 4 بامداد روز سه شنبه 98/01/27 در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه 125 و اطلاع رسانی این حادثه، بی درنگ نیروهای عملیات و گروه امداد ونجات آتش نشانی شهرداری گناباد به محل حادثه  راهی شدند.

وی در تشریح حادثه فوق افزود: در این حادثه سرنشین خوروی مذکورکه یک مرد 45  ساله بود توسط نیروهای آتش نشانی امداد رسانی و نجات یافت.

رجب نژاد از اعزام 1 دستگاه خودرو به همراه 4 نفر آتش نشان برای امدادرسانی این حادثه خبر داد و عنوان کرد : حادثه فوق به سامانه 125 اعلام و گروه در کمترین زمان ممکن با حضور در محل و انجام اقدامات اولیه(قطع جریان برق خودرو) و ایمن سازی محل شروع به امدادرسانی کردند.

رییس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد در نحوه توضیح امدادرسانی این حادثه تشریح کرد : تیم اعزامی بلافاصله پس از رسیدن مشاهده کردند که خودروی 405 بر اثر برخورد  باجدول و درخت،  واژگون شده بود. نیروها پس از ایمن سازی محل و خودروبوسیله تجهیزات امداد و نجات فرد حادثه دیده را از خودرو بیرون آورده و به علت جراحت وارده تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل دادند .

امروز: چهارشنبه، 24 مهر 1398