برخورد شدید سه دستگاه خودرو در جاده بیمرغ، موجب واژگونی یکی از این وسایل نقلیه و مصدومیت شش نفر از سرنشینان شد.

به گزارش رضا رجب نژآد رییس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد، پس از تماس رانندگان خودروهای عبوری با سامانه 125 و اطلاع رسانی این حادثه، بلافاصله آتش نشانان ، ساعت20 جمعه 98/01/30 به سمت جاده بیمرغ حرکت کردند.
رضا رجب نژآد ، در این باره گفت: یک دستگاه تراکتور ، یک دستگاه پراید و یک دستگاه پیکان به شدت با یکدیگر برخورد کرده و براثر این حادثه خودرو پراید واژگون شده و سرنشینان آن در اتاقک وسیله نقلیه محبوس شده بودند.
وی ادامه داد: آتش نشانان به سرعت ضمن نصب علائم هشدار دهنده در مسیر و قطع جریان برق هر سه وسیله نقلیه، از نشتی گازوییل خودرو تراکتور و بنزینهای وسایل نقلیه جلوگیری کردند.
وی، افزود: نیروهای عملیاتی سرنشینان هر دو خودرو  را با استفاده از تجهیزات هیدرولیکی به خارج از اتاقک وسیله نقلیه انتقال دادند که با توجه آسیب دیدگی سرنشینان، آتش نشانان مصدومان را برای انتقال به مراکز درمانی تحویل امدادگران اورژانس دادند.
وی خاطرنشان کرد: نیروهای عملیاتی با کمک جرثقیل خودرو پراید را به حالت اولیه بازگرداندند و محل حادثه را برای بررسی علت، در اختیار کارشناسان راهور قرار دادند.

619799
619799