به گزارش رضا نصیرزاده مسئول روابط عمومی شهرداری گناباد : با حمايت هاي ويژه مهندس مهران حسین زاده شهردار گناباد مبني بر برگزاري باشكوه مراسم نیمه شعبان  و با تلاش و  ابتكار واحد روابط عمومي جشن بزرگ نيمه شعبان و ولادت حضرت وليعصر(عج) عصر روز یک شنبه 98/02/02 در محل بوستان دانشگاه برگزار شد.

در اين مراسم كه با استقبال بسيار گسترده همشهریان عزیز گنابادی همراه بود، هنرمندان مطرح شهرستان لحظاتي شاد و مفرح را براي شركت كنندگان در اين جشن بزرگ فراهم كردندلازم به ذکر است در کنار مراسم با توجه به شعار سال رونق تولید غرفه های محصوات بومی و محلی نیز برپا بود.

اين مراسم باتلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، پخش سرود جمهوري اسلامي ايران و اجراي مولودي خواني توسط مداح اهل بيت آغاز شد و در ادامه هنرمندان شهرستان به اجراي برنامه هاي خود پرداختند و در این میان، اجراي موسيقي ، اجراي تئاتر طنز توسط هنرمندان و... که با استقبال بسيار زياد شركت كنندگان در اين جشن همراه بود.

.

امروز: شنبه، 30 شهریور 1398