نهم اردیبهشت روز تاسیس شوراهای اسلامی که زمینه ساز تاثیرگذار ی عینی مردم در تعیین سرنوشت جامعه گردید بیانگر تاثیر جدی تر مردم در اداره امور شهری است و کمترین نقش این روز ، عطف توجه جامعه به عملکرد نهادی می باشد که طی چند دوره فعالیت خود، جایگاه ویژه ای را در تحولات ساختاری هر شهری بدست آورده است .

در جامعه ما که احزاب به معنای واقعی وجود خارجی ندارند شوراها به جای احزاب می توانند در مدیریت کشور نقش موثری را ایفا کنند . مدیریت شهری با دو بازوی نظارتی (شورا) و اجرایی (شهرداری) در طول سال های گذشته سعی کرده است در فعالیت های خود ضمن حفظ منافع و رعایت مصالح شهروندان ،در جهت افزایش اعتماد آنان گام بردارد.

تجليل از اين روز در واقع نكوداشت ياد و خاطره كساني است كه شوراها را در قانون اساسي جمهوري اسلامي بوجود آوردند و امروز باید از زحمات کسانی که  چند دوره شوراها را براي اداره امور شهر را با دلسوزي اداره كردند و در مديريت شهري سهيم بودند بخصوص اعضای محترم دوره پنجم شورای اسلامی شهر گناباد قدردانی و سپاسگزاري نمود.

امروز: جمعه، 28 تیر 1398