تقارن دو مناسبت هفته معلم و روز جهانی کار و کارگر از آن منظر که هنگامه تقدیر از دو قشر فرهیخته و سخت‌کوش است ، زمینه مسرت و شادمانی را فراهم می‌آورد .

روز جهانی کار و کارگر فرصت مغتنمی برای قدردانی از انسان هایی است که شرافتمندانه و با اتکا به توان و ایمانشان برای آبادانی و پیشرفت سرزمین و میهن خود تلاش می کنند. کارگران گران قدری که به مصداق روایت شریفه معصوم (ع)، مجاهدان در راه خدا هستند.

بی شک پیشرفت و توسعه اقتصادی و صنعتی هر کشور اگر چه وابستگی مستقیم و به هم تنیده با شاخصهای متعددی چون سرمایه­گذاری و حمایت دولت­ها دارد، اما این رشد و پیشرفت مورد انتظار بدون توجه به نقش و تأثیرگذاری کارگران به عنوان یکی از شاخص های دخیل و مؤثر در توسعه یافتگی محقق نخواهد شد. ۱۱ اردیبهشت ماه هر سال فرصتی مغتنم است تا به پاس تلاش­های شبانه روزی کارگران قانع و سخت کوش کشور، این پرچم داران عرصه خود کفایی و سفیران رشد و توسعه صنعتی اقتصادی ایران اسلامی، تأسی از پیامبر گرامی اسلام بوسه بر دستان پینه بسته این قشر خدوم زده و قدردان خدمات آنان باشیم چرا که خود کفایی، استقلال و توسعه و آبادنی میهن عزیزمان بدون صحنه گردانی کاگران امکان پذیر نخواهد بود.

دوازدهم اردیبهشت‌ماه چهلمین سالگرد شهادت استاد شهید آیت‌الله مطهری رضوان‌الله علیه است ، سالروز شهادت استادی  اندیشمند که یادآور سخت‌کوشی‌ها و مجاهدت‌های معلمان تلاشگر و فرهیخته‌ای است که با جوهر جان و کِلک وجود خویش زیباترین جلوه‌های تعلیم و تربیت و تصویری از فداکاری‌ها و خودباوری‌ها را به تصویر می‌کشند و فرزندان خلاق ایران اسلامی را به گوهر دین و دانایی آراسته می‌کنند .

به یقین واقفیم؛ اندیشه های متعالی را معلمی است که کلام امید بخشش نیک اندیشیدن و مهربانی سرشار از عشق و ایمانش گام هایی ارزنده را به بار می نشاند. معلمی که چونان شمعی سوزان می سوزد تا با نور دانشش چراغ هدایتی در مسیر جویندگان علم باشد. بزرگ انسانی که دستان پرمهرش سخاوتمندانه تشنگان علم را بر سفره دانشش میهمان می کند و جان های تشنه را سیراب از چشمه معرفت و بصیرت می نماید. بلند قدری که وصف فداکاری اش در الفاظ و کلمات نمی گنجد. آن گونه که معلم پیر انقلاب، حضرت امام خمینی (‏قدس سره) در شأن و مقام معلم مى‏فرماید: «مقام معلم مقام والایى است، مقامى بالاتر از مقام معلم نیست.»

اینجانب ضمن تبریک به مناسبت هفته معلم و تقدیر از کارگران متعهد و پرتلاش شهرمان، این روز خجسته را به یکایک آنان تبریک عرض نموده، توفیق و سلامتی همه عزیزان را از درگان خداوند متعال مسئلت دارم.

حسین زاده

شهردار گناباد