برگزاری جلسه مشترک مهندس حسین زاده شهردار، مهندس آقایی رئیس شورای شهرستان گناباد، اعضای تشکل خانه گناباد (گنابادیهای مقیم مشهد) و جمعی از مسئولین شهرستان جهت بررسی آخرین وضعیت راه اندازی پادگان آموزشی نیروی انتظامی

در نشست مشترک خانه گناباد با شهردار و رییس شورای شهرستان چه گذشت
پنج شنبه مورخ  ۹۸/۳/۹ پیرو پیشنهاد شورای اسلامی شهر گناباد و شهردار محترم در خصوص جلسه با گنابادیهای مقیم مشهد با موضوع  بحث و بررسی ،پیرامون انتقال پادگان آموزشی ناجا و تملک ملک مورد نظر به میزبانی سرای گناباد و دعوت قبلی در محل دفتر سرای گناباد با حضور شهردار محترم گناباد جناب مهندس حسین زاده و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی جناب دکتر بازلی ، جناب اقای مهندس آقایی ریاست محترم شورای شهرستان گناباد ، وهمراهان ونیز جمعی از فرهیخته گان گنابادی مقیم مشهد و اعضای محترم هیات مدیره سرای گناباد  برگزار شد؛ابتدا جناب آقای مهندس زارع حسینی ،مدیر عامل سرای گناباد ،ضمن خوش آمد گویی به  مدعوین محترم،مقدمه ای بر بحث ایجاد پادگان آموزشی ناجا ، در شهرستان  را آغاز و سپس هر کدام از حاضرین پیرامون این مساله سخنان و پیشنهادهای  خود  را ارائه نمودند،در آخر این جلسه دو ونیم ساعته ، مصوباتی بعنوان خروجی  جلسه توسط جناب سلمانی زاده،عضو هیات مدیره سرای گناباد به شرح ذیل قرائت گردید:
۱-حاضرین ارتباطات خودرا جهت استفاده بیشتر از ظرفیت تمام گنابادیها سراسر کشور پیرامون موضوع فوق برسی مجدد و رصد نمایند(طرح موضوع با مسئولین ودست اندرکاران)و نتیجه حاصل را به سرای گناباد یا شهرداری گناباد منتقل کنند.
۲-عزیزان کسانی را که می توانند در تامین منابع مالی کمکی نمایند ،را خود پیگیری ،یا به سرا ی گنابادجهت پیگیری و رایزنی ، معرفی نمایند.شماره حسابی توسط اتاق اصناف گتاباد،معرفی شده که مختص  همین موضوع می باشد. و بزودی جهت گنابادیهای سراسر کشور و خصوصا گنابادیهای مقیم مشهد با همکاری سرای گناباد و شهرداری گناباد اطلاع رسانی خواهد شد.
۳-سرای گناباد این آمادگی رادارد،بصورت گروههای چند نفره با اشخاصی که میتوانند ، در بحث مالی یا دادن زمین و....معرفی شدند ،جهت رایزنی ، ملاقات و پیگیر باشد.
۴-جناب اصلحی وسردار صلاحی در موارد مطروحه شایسته خودشان که مورد اقبال همگان واقع شد ،پیگیری و نتیجه را به شهرداری و یاسرای گناباد اطلاع، تا ادامه پی گیری ها تا حصول نتیجه انجام گردد.
۵-جناب آقای مهندس صفایی فرماندار اسبق گناباد ، پیگیر موارد مطروحه خود شدند و نیز موضوع تخفیف بیشترقیمت ملک از مالک محترم  را رسیدگی و نتیجه را اعلام نمایند.
۶-گفتگو با جناب آقای دکتر بنایی نماینده محترم شهرستان جهت گرفتن وقت ، و تشکیل جلسه ای با وزیر محترم کشور   ، در خصوص سرفصل  بودجه های امنیتی استفاده شود. جز مهمترین مصوبات باشد.
جلسه با تشکر و سپاس از مسولینی که در جلسه حضور یافتند.با صلواتی بر محمد(ص)و آل محمدخاتمه یافت.

امروز: چهارشنبه، 29 خرداد 1398