چهاردهم خرداد 1368 روز وصال عاشق بی قرار به یگانه معبودش، روز وداع  ملتی با مقتدای خویش و پاکمردی از بیشه عدالت و ایمان، و آزاد مردی بی مانند در جهان معاصر بود که آزاد مردان عالم از شمیم نفس های گرمش، به زندگی سلام گفتند.

همچنین قیام مردمی ۱۵ خرداد ماه نیز که زمینه ساز انقلاب اسلامی سال ۵۷ را موجب شد، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملتی علیه استبداد و استعمار است که با نام ، اندیشه و راه امام خمینی رحمه الله علیه پیوندی نا گسستنی دارد و یادآور رشادت و از خود گذشتگی، ایثار و جانفشانی مردمی است که از قدرتهای پوشالی نهراسیدند و پیروزی و طلوع خورشید انقلاب را در اندیشه های زلال خود به نظاره نشستند.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، سالگرد مصیبت عظمای ارتحال ایشان و نیز یادبود شهدای والامقام 15 خرداد را به مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه ای ( مدظله العالی ) و مردم همیشه در صحنه ایران به ویژه مردم شهید پرور و ولایتمدارشهرستان گناباد تسلیت عرض نموده ضمن دعوت از آحاد مردم برای شرکت گسترده در مراسم هایی که به همین مناسبت برگزار می گردد، بار دیگر با آرمان های بلند بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شهدای والا مقام اسلام تجدید میثاق کرده و از درگاه خداوند متعال موفقیت همگان را در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری حضرت آیت ا… العظمی خامنه ای(مدظله العالی) مسئلت می نمایم.

مهران حسین زاده

شهردار گناباد