مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: در اجرای طرح ملی بازآفرینی شهری بازسازی ۳۴ محله فرسوده در شهرهای مشهد، تربت حیدریه، کاشمر، نیشابور، سبزوار و گناباد در حال اجراست.

به گزارش قدس آنلاین ؛ محمد رضا اخوان عبداللهیان روز جمعه  افزود: پروژه‌های تعریف شده در محلات یاد شده شامل ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی، ۳۷ پروژه روبنایی، ۲۳ پروژه زیربنایی، سه پروژه تملک، چهار پروژه طرح بازآفرینی و هفت پروژه توانمند سازی است که میانگین پیشرفت این پروژه‌ها ۸۶ درصد است.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال مالی ۹۵ تا پایان سال مالی ۹۶ مبلغ یک هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال برای طرح بازآفرینی شهری در خراسان رضوی جذب شده و مبلغ جذب شده در سال ۹۷ نیز بعد از پایان سال مالی قابل ارائه خواهد بود.

وی گفت: بازآفرینی شهری و بازسازی بافت‌های ناکارآمد در قالب اقدام مشترک توسط چندین دستگاه اجرایی و با ترکیبی از فعالیت‌های کالبدی و غیر کالبدی با رویکرد فرهنگی، اجتماعی و اجرایی انجام می‌شود.

اخوان عبداللهیان افزود: اقدام مشترک در محلات مورد هدف بازآفرینی شهری شامل هزار و ۸۵۵ پروژه در ۱۷ محله مشهد با اعتبار ۱۱ هزار و ۳۰ میلیارد ریال، ۸۹ پروژه در ۲ محله تربت حیدریه با اعتبار ۴۷ میلیارد ریال، ۶۷ پروژه در سه محله سبزوار با اعتبار ۱۹۹ میلیارد ریال، ۷۷ پروژه در ۲ محله نیشابور با اعتبار ۷۵ میلیارد ریال است.

وی ۱۰۹ پروژه در چهار محله کاشمر با اعتبار هزار و ۴۵۹ میلیارد ریال، ۵۵ پروژه در سه محله گناباد با اعتبار ۸۳ میلیارد ریال، ۱۸۲ پروژه در ۹ محله خلیل آباد با اعتبار ۵۹۹ میلیارد ریال، ۱۶۷ پروژه در ۱۰ محله بردسکن با اعتبار ۵۲۰ میلیارد ریال را از دیگر پروژه‌های در حال اجرا در قالب برنامه اقدام مشترک برشمرد.

وی اظهار داشت: زمین مورد نظر برای اجرای پروژه‌های بازآفرینی در محلات با معرفی دستگاه بهره بردار و در صورت داشتن کاربری مناسب با تصویب در کمیسیون ماده ۵ تأمین می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: هشت دستگاه بهره بردار شامل شهرداری، اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، شرکت آب و فاضلاب شهری، شرکت توزیع نیروی برق شهرستان، شرکت آب منطقه‌ای، نهاد کتابخانه های عمومی، بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در اجرای پروژه‌های بازآفرینی و تأمین زمین، تهیه طرح و اسناد مناقصه و ناظر مقیم با این اداره کل همکاری دارند.

1914

امروز: چهارشنبه، 24 مهر 1398