پیرو تماس های مردمی مبنی بر قطع درخت در محدوده قصبه شهر سریعا اکیپ اجرائیات جهت بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شد.

با اعزام اکیپ واحد اجرائیات به محل حادثه قطع درخت موضوع به دقت مورد بررسی قرار گرفت و صورت جلسه ای در این خصوص تنظیم شد و برابر قانون برخورد با خاطیان برخورد خواهد شد.

مهندس حسین زاده شهردار گناباد خواستار توجه و همکاری بیشتر شهروندان در خصوص موضوع قطع و یا اصلاح بیش از حد درختان شد.

وی گفت؛ شهر گناباد شهری کویری و از آب و هوای گرم و خشک برخودار است ، با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه حفظ و حراست از فضای سبز امری ضروریست.

شهردار گناباد تاکید کرد؛ در همین راستا از شهروندان عزیز خواستاریم تا در صورت مشاهده هرگونه قطع و یا اصلاح درخت در محدوده شهر گناباد سریعا موضوع را به سامانه 137 انتقال دهند.

1948

امروز: چهارشنبه، 24 مهر 1398