شهردار گناباد با اعلام این خبر گفت: پیگیری های جهت وصول مطالبات این شهرداری از ادارات شهرستان از طریق بند و تبصره 5 قانون بودجه کل کشور آغاز شد.

مهندس حسین زاده افزود؛ این طرح با پیگیری مطالبات شهرداری از ادارات آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، مجتمع آموزش عالی، سپاه پاسداران ناحیه گناباد و... در حال انجام است.

تشکر شهردار گناباد از سرهنگ ابراهیم زاده فرمانده سپاه گناباد

شهردار گناباد عنوان کرد: در همین راستا فرمانده سپاه پاسداران ناحیه گناباد تعامل و همکاری بسیار خوبی با این شهرداری به عمل آوردند که این مهم شایسته تقدیر است.

مهندس حسین زاده ادامه داد؛ بر حسب همکاری های فرمانده سپاه ناحیه گناباد جهت وصول مطالبات شهرداری گناباد هماهنگی لازم در استان شکل گرفت و قول مساعد جهت پرداخت این مطالبات اخذ شد.

در ادامه محمدنیا حنایی مسئول مهندسی و پدافند غیر عامل سپاه امام رضا(ع) گفت: در راستای مشارکت در توسعه و ابادانی شهر سپاه این آمادگی را دارد تا نسبت به پرداخت تمامی بدهی های خود به شهرداری اقدام نماید.

شهردار گناباد در پایان ضمن تشکر از همکاری سایر نهاد ها در خصوص وصول مطالبات شهرداری گفت؛ شهرداری گناباد در جهت توسعه همه جانبه مدیریت شهری، ارتقا کیفیت زیرساخت های شهری و رضایت شهروندان در این مسیر گام برداشته است

امروز: جمعه، 28 تیر 1398