سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه مهندس حسین زاده شهردار گناباد

چکیده ای از سخنرانی شهردار گناباد در نماز جمعه این هفته به مناسبت روز شهرداری ها و دهیاری ها

مهندس حسین زاده شهردار گناباد در سخنرانی پیش از نماز جمعه این هفته گناباد گفت: مشکلات اقتصادی فشار زیادی را به شهرداری های به عنوان یک نهاد  مردمی وارد آورده است.

وی افزود: با تلاش و کوشش پرسنل خدوم شهرداری گناباد خوشبختانه مشکلات مالی مدیریت شده است.

شهردار گناباد عنوان کرد: اتمام پروژه های نیمه تمام یکی از اولویت های اصلی شهرداری گناباد بوده و در همین راستا پروژه های نیمه تمام مانند مجتمع خدماتی و رفاهی ایستگاه زائر 350 میلیون تومان، احداث کشتارگاه جدید با مشارکت سرمایه گذار با اعتبار 1 میلیارد تومان ، بازسازی سه پارک مهم شهر گناباد از جمله بوستان های ملت، جانباز و قنات قصبه با اعتبار بیش از 2 میلیارد و 300 میلیون تومان، بازگشایی و احداث بلوار امام حسین (ع) با اعتبار 850 میلیون تومان، ادامه بلوار وحدت و بازگشایی، زیرسازی و آسفالت ورودی بیمارستان بهلول با اعتبار 1 میلیارد و 200 میلیون تومان، احداث دو آیلند میانی در خیابان سعدی و شهدا به طول 570 متر با اعتبار 180 میلیون تومان به سرانجام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری گناباد تمام تلاش خود را انجام داده است تا معبر خاکی در شهر گناباد وجود نداشته باشد ادامه داد؛ با راه اندازی مجدد کارخانه آسفالت بیش از 3400 تن آسفالت و 1750 تن آسفالت جهت لکه گیری و حجم 3200 تن آسفالت در سه ماهه اول سال 98 در معابر سطح شهر به جهت بهبود تردد و آسایش شهروندان اجرا شد.

مهندس حسین زاده تحقق کامل بودجه سال 97 یکی از دستاورد های مهم شهرداری گناباد در سال گذشته دانست و گفت: علیرغم مشکلات مالی با همکاری و مساعدت اعضای محترم شورای اسلامی شهر گناباد بودجه سال 97 به صورت کامل محقق گردید.

وی در خصوص پروژه در دست اقدام شهرداری گناباد گفت؛ طرح جامع گردشگری، طرح وصول مطالبات شهرداری، مبلمان شهری، شهر هوشمند به عنوان اپلیکیشن جامع خدمات رسانی شهر جهانی گناباد از جمله طرح های در دست اقدام شهرداری گناباد است و بزودی شاهد خبر های خوبی در این زمینه خواهیم بود.

شهردار گناباد افزود: مدیریت شهری برابر است با خدمات رسانی شبانه روزی، اداره آتش نشانی، واحد خدمات شهری، حمل و نقل برون شهری، مرکز فوریت های واحد 137، مجموعه آرامستان بهشت قاسم و حمل اموات، فضای سبز و.. از جمله واحد های هستند که به صورت 24 ساعت شبانه روز برای رفاه حال همشهریان تلاش می کنند که جادارد از تلاش پرسنل زحمتکش شهرداری تشکر نماییم.

حضور پرشور پرسنل شهرداری گناباد در نماز جمعه

استقرار تعدادی از خودرو های شهرداری گناباد در حاشیه مسجد جامع و مصلی گناباد در هنگام نماز جمعه

امروز: شنبه، 30 شهریور 1398