بازدید مهندس حسین زاده شهردار گناباد از۸ کارگاه  فعال عمرانی سطح شهر

بازدید شهردار گناباد از پروژه مشارکتی احداث رستوران سنتی در محل بوستان ملت

مهندس حسین زاده گفت: پروژه احداث رستوران سنتی باهدف احیای فضای پارکی شهر و توسعه زیرساخت های گردشگری شهر جهانی گناباد به روش Bot با مشارکت بخش خصوصی با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال آغاز شد و اکنون در مراحل پایانی به سر میبرد.

شهردار گناباد در این بازدید تاکید کرد در طول اجرای پروژه فضای پارک برای استفاده شهروندان مهیا باشد..

#کارگاه_عمرانی_دوم

اصلاح پل ورودی خیابان شهید دوستدار جهت رفع مشکل آبگرفتگی/ این پروژه جهت مسدود نشدن کامل خیابان در دو مرحله انجام میشود.

شهردار گناباد نیز ضمن بازدید از این پروژه به درخواست شهروندان از معبر واقل در حاشیه این خیابان بازدید نمود.

#کارگاه_عمرانی_سوم

رفع نواقص قسمت وسایل بازی بوستان قنات (حوض زنگی)

#کارگاه_عمرانی_چهارم

بازدید شهردار گناباد از پروژه بهسازی بوستان جانباز و تاکید بر سرعت بخشیدن به روند این پروژه

بخشی از درختان کاج واقع در این بوستان کاملا خشک شده است از همین رو با اتمام پروژه نسبت به کاشت درختان گلدانی مثمر اقدام خواهد شد.

مهندس زنده دل مسئول واحد عمران شهرداری گناباد ؛ پروژه بهسازی بوستان جانباز بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

#کارگاه_عمرانی_پنجم

اجرای ادامه جدول کشی و زیرسازی جهت اجرای آسفالت در خیابان ناصر خسرو ۱۵/۲

شهردار گناباد در بازدید از این پروژه از عملکرد خوب پیمانکار آن تقدیر نمود.

#عملیات_عمرانی_ششم

نصب وسایل بازی در انتهای بوستان  باغ ملی /بزودی مجموعه وسایل بازی این بوستان تکمیل خواهد شد.

#عملیات_عمرانی_هفتم

بزودی عملیات احداث بوستان دانش در فاز ۳ فرهنگیان

#عملیات_عمرانی_هشتم

حسب درخواست ریاست شورای اسلامی روستای قوژد از شهرداری گناباد و ضرورت انجام پروژه، اکیپ جمع آوری  آسفالت این شهرداری طی قرارداد کاری به مدت دو روز در روستای قوژد مشغول به کار شدند.

امروز: دوشنبه، 28 مرداد 1398