خودروی سوختکش در آتش سوخت

خودروی سواری ۴۰۵ حامل مقدار زیادی از سوخت گازوئیل به علت انحراف از جاده و سرعت بالا دچار حادثه و آتش سوزی شد.

پیرو تماس تلفنی با سامانه ۱۲۵ مامورین اداره آتش نشانی شهرداری گناباد سریعا به محل واقع در تقاطع ورودی روستای نوده گناباد به روستای خیبری، اعزام شدند.

همچنین در این عملیات به علت فاصله نزدیک تر به محل حادثه تیم اطفا حریق اتش نشانی بیدخت نیز به محل حادثه اعزام شدند.

در عملیات مشترک این آتش سوزی به سرعت مهار گردید هرچند به علت آتش سوزی مقدار زیاد سوخت خودرو ۴۰۵ در مدت زمان کوتاه در آتش سوخت.

مامور آتش نشانی گناباد در حاشیه این عملیات ابراز نمود؛ در ابتدا ارتفاع آتش به بیش از ۲ متر رسیده بود و اگر این آتش مهار نمیشد تاسیسات برق نزدیک به محل حادثه دچار خسارات جدی می گردید.

وی افزود؛ توصیه میشود شهروندان در هنگام آتش سوزی خودرو از محل حادثه دور شوند چراکه هر لحظه امکان انفجار وجود دارد.

گفته می شود سرنشین این خودرو یک نفر بوده که قبل از آتش سوزی از محل حادثه فاصله گرفته است.

امروز: چهارشنبه، 24 مهر 1398