بی احتیاطی برای به دام انداختن موش حادثه آفرید

رئیس اداره آتش نشانی گناباد با اعلام این خبر گفت: پیرو تماس های مردمی با ۱۲۵ آتش نشانی گناباد مبنی بر وقوع آتش سوزی سریعا تیم امداد و نجات و اطفا حریق به محل حادثه واقع در ناصر خسرو ۳ اعزام شدند.

رجب نژاد افزود:علیرغم اینکه آتش در لحظه اول توسط اهالی خاموش شده بود مامورین آتش نشانی گناباد نسبت به انجام نکات ایمنی محل اقدام نمودند.

وی گفت: در این حادثه دو نفر از ساکنین یک منزل مسکونی مصدوم شدند که توسط پرسنل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

#روابط_عمومی_شهرداری_وشورای_اسلامی_شهر_گناباد

وی ادامه داد :براساس بررسی مامورین آتش نشانی شهرداری گناباد انفجار ناگهانی بر اثر تجمع گاز در فضای بسته باعث مصدوم شدن ساکنین این منزل مسکونی شده است.

رئیس اداره آتش نشانی گناباد ادامه داد؛ همچنین بلافاصله پس از اتمام حادثه پیرو گزارش حادثه آتش سوزی مزارع کشاورزی واقع در خیابان ناصر خسرو ۱۶ سریعا تیم اطفا حریق به محل اعزام و نسبت به مهار آتش اقدام نمودند.

رجب نژاد در پایان از سرعت عمل پرسنل اداره آتش نشانی گناباد در ماموریت های اعزامی تشکر نمود.

امروز: یکشنبه، 17 آذر 1398