به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر گناباد  : تبلیغات محیطی و فضا سازی شهری در سطح شهر متناسب با  عید قربان و دهه ولایت آغاز شد.

مهندس مهران حسین زاده شهردار گناباد تاکید کرد: عید قربان و عید غدیر خم یکی از مهمترین اعیاد ما شیعیان است و به همین مناسبت باید به بهترین نحوه به استقبال آن رفت

به مناسبت فرا رسیدن عید قربان و هفته ولایت و با هدف ايجاد فضايي شاد و مفرح جهت استفاده شهروندان از اعياد مذهبي ،کلیه معابر و گذرگاههای سطح شهر  در مرحله آذین بندی است .

در نظراست این آذین بندی به نحوی صورت گیرد که چهره شهر ، معابر و گذرگاهها  به بهترین شکل تغییر کند که در همین راستا به منظور زیبا سازی شهر ی و آراستگی میادین  و معابر ، تمامی میادین  با  ریسه های رنگی ،  نصب پرچم و پلاکارد  آذین بندی می شود همچنین تنظیف و پاکسازی  معابر اصلی ،بلوارها و کوچه ها ،میادین و پارکهای سطح شهر  از اقدامات انجام شده توسط نیروهای  معاونت خدمات شهری می باشد .

از آنجاییکه  عيد غدير از بزرگ ‏ترين اعياد همه مسلمانان جهان است در نظر است  به مناسبت بزرگداشت هفته ولايت برنامه‌هاي متنوع و با محتوا براي شهروندان برگزار شود.

امروز: چهارشنبه، 24 مهر 1398