پیام تبریک مهندس حسین زاده شهردار گناباد به مناسب آغاز دهه ولایت

الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دیناً

قربان؛ نماد جشن رهایی از اسارت نفس و سر نهادن به فرمان خالق هستی که هر چه داریم و هست از اوست و هر آنچه بخواهد می‌شود و هر چه اراده کند شدنی است.

امید است  در قربان با قربانی کردن همه نفسانیات و منیّات و تعلقات دنیوی ، سر تسلیم در مقابل عزم و اراده الهی فرود آوریم و با اخلاص تمام، در خدمت بی منت به مردم و کسب توفیقات الهی موفق و مؤید باشیم.

ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای حادثه اندوه بارمنا اغازدهه ولایت و امامت و خجسته عید قربان رابه محضر ولی عصر (عج) ،مقام معظم رهبری مدظلله العالی ،ملت مسلمان ایران و همشهریان گنابادی تبریک عرض میکنم.

مهران حسین زاده

شهردار گناباد