همزمان با فرا رسیدن هفته ولایت و عید غدیر خم در سراسر شهر گناباد جشن برگزار شد.

مهندس مهران حسین زاده شهردار گناباد، ضمن تبریک عید بزرگ غدیر خم گفت : همزمان با فرا رسیدن هفته ولایت و عید غدیر خم و به منظور ایجاد شور و نشاط در بین شهروندان ، با تلاش و همت واحد روابط عمومی این شهرداری و مشارکت پررنگ هییت رزمندگان اسلام،محبان الجواد،مسجد الغدیر ، مجتمع تجاری رفای شریعت و خادمان اهل بیت (ع) در پارک های سطح شهر برگزار شد .

رضا سلیمانی مدیر روابط عمومی شهرداری گناباد گفت: در این جشن های باشکوه که استقبال بی نظیر شهروندان بر شکوه ، عظمت و زیبایی آن بیش از پیش افزود، پس از قرائت قرآن و اجرای سرود ملی، اجرای مداحی توسط مداحان اهل بیت و دوستداران ولایت ،اجرای رقص محلی، اجرای مسابقه و طنز و اجرای مراسم نورافشانی  ادامه پیدا کرد .

امروز: جمعه، 01 آذر 1398