ظهر روز یک شنیه 98/06/03  قرعه کشی عوارض نوسازی شهرداری شهر گناباد را پرداخت کرده بودند در سالن کنفرانش شهرداری با حضور مهندس حسین زاده شهردار گناباد خانم یوسف پور عضو محترم شورای اسلامی شهرگناباد و مدیران شهرداری گناباد برگزار شد، این مراسم  که به صورت زنده از صفحه اینستاگرامی شهر من گناباد ، 1 کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و دو دستگاه دوچرخه و سه کارت هدیه صدهزار تومانی به کسانی که عوارض شهرداری را پرداخت کرده بودند اهداء شد.

✅ اسامی برندگان خوش شانس اولین دوره قرعه کشی (سال 98) پرداخت عوارض شهرداری گناباد

برنده اول - کمک هزینه سفر به مشهد مقدس - آقای رضا مقنی زاده

برنده دوم - یک دستگاه دوچرخه - آقای عباس صادقی

برنده سوم - یک دستگاه دوچرخه - آقای مصطفی بلالی

برنده چهارم - کارت هدیه - آقای علی رمضانی مقدم

برنده پنجم - کارت هدیه - آقای ابوالفضل مرادی شورابی

برنده ششم  - کارت هدیه - آقای ابوالفضل علی کریمی

تا پایان سالجاری 3 مرحله قرعه کشی دیگر با جوایز ارزنده همچون 4 کمک هزینه سفر به کربلا هر نفر 500 هزار تومان ، 7 کمک هزینه سفر به مشهد مقدس هر نفر 250 هزارتومان، 18 دستگاه دوچرخه و 18 کارت هدیه 100 هزار تومانی برگزار میشود.

شهروندان گرامی میتوانند با پرداخت به موقع عوارض در 3 مرحله قرعه کشی دیگر پرداخت عوارض شهرداری گناباد شرکت نمایند و برنده خوش شانس این قرعه کشی باشند.

هر پنجاه هزار تومان پرداخت عوارض یک امتیاز محسوب می گردد.

امروز: جمعه، 01 آذر 1398