نصب پارچه عرضی ویژا ماه محرم در معابر اصلی سطح شهر

طرح آذین بندی سطح شهر در آستانه ماه محرم با نصب ریسه پرچم، پارچه عرضی، بنر (با سایز استاندارد) ، ساخت و جانمایی المان، نورپردازی ویژه محرم، نصب پرچم و.. از ۶ شهریور در قالب ۳ اکیپ شبانه روزی آغاز شد

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری گناباد شهردار گناباد اظهار داشت: گناباد با دارا بودن بیش از 180 هیئت مذهبی پایگاه ابراز ارادت به خاندان اهل بیت است و انجام مراسم ویژه این ماه از آداب و مناسک شهر جهانی گناباد به شمار می رود.

مهندس حسین زاده گفت: در محرم سال 1441 قمری شهرداری گناباد جهت فراهم ساختن سیمای مناسب شهری به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین کمیته تخصصی فضاسازی در زیر مجموعه واحد روابط عمومی شهرداری گناباد تشکیل شد.

وی افزود: کمیته فضاسازی این شهرداری طرح ها و المان های ویژه ماه محرم مناسب با شهر گناباد را مورد بررسی قرار داد، همچنین جهت تسریع در انجام کارگاه ساخت المان توسط شهرداری گناباد تجهیز شد.

شهردار گناباد همچنین با بیان اینکه ایستگاه های پخش نذورات با هدف پیشگیری از بروز خسارات مالی و جانی فرم مخصوص دریافت کرده اند، گفت: این فرم شامل مشخصات شناسایی ایستگاه پخش نذورات است و به منظور ارائه به ساماندهی و نظم هر چه بیشتر ایستگاه های صلواتی انجام شده ، همچنین با ابلاغ به پیمانکار خدمات شهری بحث نظافت پیرامون ایستگاه های صلواتی و جانمایی سطل زباله انجام گردید

در ادامه مسئول واحد روابط عمومی شهرداری گناباد گفت: با تجهیز کارگاه ساخت المان 15 المان ویژه ماه محرم ساخته و بازسازی شد و در جای جای شهر گناباد جانمایی شد.

سلیمانی عنوان کرد: نصب 10 پارچه نوشته عرضی، 8 هزار متر ریسه پرچم، 150 پرچم و بنر، تعویض پرچم های ورودی شهر، ساخت و جانمایی 10 کتل در آیلند میانی خیابان سعدی و میدان امام و نورپردازی ویژه ماه محرم از دیگر اقدامات کمیته فضاسازی شهرداری گناباد می باشد.

وی بیان اینکه لازم است جهت حفظ سیما و منظر شهری برای نصب بنر و پلاکارد با واحد روابط عمومی شهرداری گناباد هماهنگی صورت پذیرد گفت: برخی از بنر ها و پلاکارد های اطلاع رسانی در نقاطی نصب شده که باعث برهم زدن چهره شهر و ایجاد سد معبر برای عابرین پیاده شده است.

امروز: پنج شنبه، 30 آبان 1398