پیام مهندس حسین زاده شهردار گناباد به مناسبت ۳۱ شهریورماه اغاز هفته دفاع مقدس

رهر معظمب انقلاب: هفته دفاع مقدس یادآور حادثه‏ هاى عظیم و به بار نشستن نتایجى عظیم‏ تر در سیر انقلاب ماست و هیچگاه از ذهن ملت محو نخواهد شد.

سی و یکم شهریور ماه به عنوان سالروز آغاز هشت سال دفاع مقدس مشروع امت سلحشور ایران، یادآور حماسه ایستادگی و مقاومت در مقابل استکبار جهانی و قدرت های سلطه گر تا بن دندان مسلح، برای حراست از مرزهای عزت و شرف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

تقارن اول مهر ماه ، بهار تعلیم و تربیت و هفته دفاع مقدس تابلوی مقاومت ، ایثار و شهامت ، حاوی این پیام است که تخصص و تعهد می بایست کنار هم بوده تا بشریت را از گرداب جهالت و گمراهی و تباهی نجات بخشند و چه لاله های دلسوخته ای بودند که از مکتب تعلیم و تربیت به مکتب ایثار و شهامت رجعت نمودند تا درس آزادگی را معنا بخشند .

اول مهر را فرصت مغتنمی برای سپاسگذاری و قدرشناسی از تمامی اقشار فعال در حوزه تعلیم و تربیت؛ جامعه معلمان، اساتید و دانشگاهیان متعهد و دلسوز و فرهنگیان بصیر و سختکوش می دانم.

از خداوند متعال توفیق روزافزون ملت انقلابی، ولایتمدار و بصیر ایران اسلامی را در مسیر آزادی‌خواهی، ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی خواهانم.

مهران حسین زاده

شهردار گناباد