افتخار میزبانی از عزاداران حسینی

شهرداری گناباد به رسم هرسال در روز اربعین با برپایی موکب پذیرای عزاداران حسینی بود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد؛ اجتماع بزرگ جاماندگان اربعین حسینی هر سال با شکوه تر از سال قبل در مسیر گناباد به کاخک برگزار میشود، عزاداران با پای پیاده و طی نمودن این مسیر ۲۵ کیلومتری همزمان با اجتماع میلیونی عزاداران در کربلا به این روش ارادت خود را به ساحت مقدس اربابمان حسین ابن علی علیه السلام سالار و سرور شهیدان ابراز می نمایند.

شهرداری و پرسنل شهرداری گناباد نیز برای خدمت رسانی و پذیرایی از این عاشقان در مسیر پیاده روی موکبی با عنوان خادم الحسین برپا می نماید.

برگزاری مسابقه بزرگ عکاسی، پاسخگویی ۱۳۷، پوشش زنده و تصویری، نصب پرچم، جانمایی المان، راه اندازی ۴ چشمه سرویس بهداشتی سیار، پذیرایی از عزاداران و تسطیح مسیر پیاده روی بزرگ جاماندگان اربعین حسینی (ع) از جمله اقدامات شهرداری گناباد ویژه روز اربعین در مسیر گناباد به کاخک می باشد

امروز: جمعه، 09 اسفند 1398