به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد؛ از آنجایی که حجم بارندگی های روز های پایانی آبان ماه به حدود 15 میلیمتر می رسید شاهد جاری شدن آب در معابر و کانال های آبی بودیم.

خاکشور مسئول خدمات شهری شهرداری گناباد گفت: بیشترین آب گرفتگی ها به علت مسدود شدن پل ها به علت ریختن زباله داخل کانال های آبی بود که با تدبیر و تلاش اکیپ های ستاد بحران این شهرداری در کمترین زمان ممکن این آبگرفتگی ها برطرف گردید.

وی افزود: در مواردی مشاهده شده شهروندی که در حال ساخت و ساز بوده است برای دسترسی به محل ساز و ساز اقدام به پر کردن کانال و جوی آب کرده که این امر مشکلاتی را برای سایر شهروندان به همراه داشته است.

خاکشور گفت: از شهروندان تقاضا مندیم جهت احداث پل در جلوی منازل و .. حتما جهت  راهنمایی و مشخص کردن نوع سازه به واحد عمران شهرداری گناباد مراجعه نمایند.

تصویر مربوط به آبگرفتگی خیابان جانبازان  بر اثر مسددود کردن کانال آب و پل غیر استاندارد

692056
692056