گسترش فضای سبز اولویت شهرداری گناباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد، مهران حسین زاده شهردار گناباد اظهار داشت: حفظ و گسترش فضای سبز از وظایف ذاتی شهرداری می باشد ولی در کنار آن آموزش شهروندان نیز در دستور کار قرار گرفته که این مهم با مشارکت مردم صورت گیرد.

وی افزود: در راستای آموزش شهروندان  دوره ای پنج روزه با محوریت نگهداری و حفاظت از فضای سبز در محل شهرداری گناباد برگزار که مورد استقبال بانوان قرار گرفت.

شهردار گناباد خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی با موضوعاتی مانند اصول سبزی در منزل، ساخت تراریوم، آموزش نگهداری و کاشت درخت، آموزش و نگهداری کاکتوس، آشنایی با انواع درخت و درختچه نیز آموزش داده شده است.

محمد شیرزاد مدرس و کارشناس فضای سبز شهرداری گناباد نیز در خصوص برگزاری این دوره اظهار داشت: هدف از برگزاری دوره های آموزش با موضوع فضای سبز گسترش این مقوله با مشارکت مردم است.

وی افزود: توسعه گل و گیاه علاوه بر آن که از بعد زیباشناختی قابل توجه است در توسعه اشتغال به خصوص در میان بانوان این بخش اهمیت دارد. این در حالی است که در صورت استفاده از فناوری‌های روز در این بخش، اشتغال از گسترش بیشتر و پایدارتری برخوردار خواهد بود.

گفتنی است در این دوره پنج روزه که توسط امور بانوان شهرداری گناباد برگزار گردید از آشنایی با انواع گل‌های فصلی و دائمی، انواع گیاهان پوششی، آشنایی با روشن‌های آبیاری در منازل، آشنایی با اصول کوددهی و ترکیب خاک گلدان و باغچه و فرآوری خاک برگ، آشنایی با گیاهان گلدانی و آپارتمانی، طراحی کاشت  به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

722015
722015