اولین جلسه شهردار با شهرداران مدارس گناباد

شهردار گناباد با اعلام این خبر گفت: در راستای گسترش آموزش های مورد نیاز نوجوانان و نهادینه کردن معلومات اجتماعی و شهروندی با رویکرد اداره امور شهری و بالا بردن سطح آموزش های فرهنگی و شهروندی، طرح شهردار مدرسه به صورت پایلوت در 4 مدرسه وارد فاز اجرایی شد.

حسین زاده ادامه داد: طرح شهردار مدرسه با همکاری 4 جانبه ی شهرداری، شورای اسلامی شهر، آموزش و پرورش و پژوهشسرای  پیامبر اعظم (ص) به منظور نهادین کردن فرهنگ شهروندی و آشنایی هرچه بیشتر با وظایف شهری و شهرداری و حوزه های مختلف کاری مدیریت شهری تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان بهترین قشر برای ترویج فرهنگ شهروندی و همیار مجموعه مدیریت شهری محسوب می شوند افزود: با برنامه و هدف گذاری شهرداران مدارس ارتباط بیشتری با مجموعه مدیریت شهری برقرار خواهند کرد و سعی میشود فضای واقعی فعالیت در سمت شهردار را برای دانش آموزان فراهم شود تا درک بیشتری از موضوعات و چالش های موجود و همچنین گستردگی فعالیت مدیریت شهری به وجود آید.

شهردار گناباد در پایان گفت: این طرح در مرحله اول در چهار مدرسه سعدی، معلم باشی، سعادت و استقلال آغاز شده و در ادامه در سایر مدارس نیز اجرایی خواهد شد.

گفتنی است شهرداران مدارس به انتخاب شورای دانش آموزی هر مدرسه انتخاب می شود و شهردار نیز می تواند برای خود چهار معاون کارآفرین، پژوهشی، خدمات شهری و فضای سبز و محیط زیست مشخص کند.

722064
722064