تجلیل ازجامعه پرستاری توسط حسین زاده شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از پرسنل شهرداری گناباد به مناسبت روزپرستار

مهران حسین زاده شهردار گناباد در حاشیه بازدید از بخش های مختلف بیمارستان علامه بهلول به مناسبت روز پرستار اظهار داشت: دستگیری نیازمندان و کاهش آلام رنج دیدگان و همدردی با بیماران ارزش انسانی و اهمیت اخلاقی ممتازی دارد که نصیب هر فردی نمی شود.

وی ادامه داد: به راستی چه زیباست که این روز میلاد خجسته حضرت زینب (س) به پرستاران کشور اختصاص یافته تا همه ما با یادآوری صبر و استقامت حضرت زینب(س) فراموش نکنیم که افرادی در میان ما زندگی می‌کنند که دلهایشان به رنج بیماران بستری در بیمارستانهای کشور گره خورده و شبانه روز برای کاهش آلام بیماران، تلاش می‌کنند.

شهردار گناباد در پایان خاطرنشان کرد: همه ما موظف هستیم تا از خدمات این قشر پرتلاش و زحمت‌کش تقدیر کنیم و این کار کوچک‌ترین کاری است که برای پرستارانی که پابه‌پای پزشک‌ها فعالیت می‌کنند، انجام می‌دهیم.

حسین زاده- شهردار گناباد

722039