بلوار شهید سپهبد قاسم سلیمانی با حضور حسین زاده شهردار و مسئولین شهر رونمایی شد

صبح روز سه شنبه 98/10/17 همزمان با مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی در زادگاهش کرمان، بزرگراه شهید سپهبد قاسم سلیمانی با حضور مسئولین و مردم توسط شهرداری و شورای شهر اسلامی گناباد طی مراسمی رونمایی شد.

حسین زاده شهردار گناباد؛ شهرداری و شورای شهر گناباد بر اساس دینی که برگردن خود دانست احساس تکلیف کرد تا به پاس زحمات بزرگ مرد جبهه مقاومت سپهبد قاسم سلیمانی بزرگراه ورودی این شهر را که به عنوان بزرگترین بزرگراه شهرستان معروف است به نام این شهید والامقام نامگذاری نماید.

شهردار گناباد عنوان کرد: شهید سپهبد قاسم سلیمانی و یارانش با خون خودشان باعث تونمند شدن نظام جمهوری اسلامی و اتحاد و همبستگی بیشتر ملت شریف ایران شدند، باشد که بتوانیم در ادامه راه پاسدار خون این شهیدان و شهدای هشت سال دفاع مقدس باشیم.

وی در ادامه سخنان خود از مسئولین شهرستان فرماندار محترم و کمیته تطبیق به جهت همراهی در نامگذاری سریع این بزرگراه به نام سردار سپهبد شهید سلیمانی تشکر نمود.

گفتنی است مراسم رونمایی از بزرگراه شهید سپهبد قاسم سلیمانی در گناباد همزمان با مراسم تشییع پیکر ایشان در کرمان برگزار شد.

فرماندار گناباد در مراسم رونمایی از بزرگراه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در گناباد گفت:

در زندگی سردار سلیمانی نقطه ای سیاه وجود نداشت و امیدواریم که ما هم بتوانیم این راه را ادامه دهیم.

ما سردار سلیمانی های زیادی داریم و اگر امروزه حرف برای گفتن در دنیا داریم از مجاهدت های این سردار بی ادعاست.

سردار سلیمانی می توانست روز جمعه در کنار خانواده خودش باشید و کسی هم نمی توانست از او سوال کند که چرا اینجاست، و بخاطر امنیت ما مردم در کشور دیگری به شهادت رسید.

حتماً نباید نظامی باشیم که راه این سردار عزیز را ادامه دهیم و مسئولین هم باید مثل این سردار عمل کند.

از شوراها، شهرداران و دهیاری های شهرستان درخواست می شود که از این نامگذاری در دیگر نقاط شهرستان هم استفاده شود.

پورهاشمی ریاست شورای اسلامی شهر گناباد در مراسم رونمایی از بزرگراه شهید سپهبد قاسم سلیمانی با اشاره به اینکه پاسداری خون شهدا وظیفه ما است گفت: شهرداری و شورای شهر گناباد به پاس قدردانی از رشادت های شهید سپهبد قاسم سلیمانی تصمیم گرفت بزرگترین بزرگراه شهرستان را به طول ۱۴ کیلومتر به نام این حاج قاسم سلیمانی نامگذاری کند.
وی افزود؛ جا دارد با حمایت و پیگیری سایر مسئولین تندیسی از این شهید غیور در ورودی این بزرگراه تهیه شود.

امروز: دوشنبه، 07 مهر 1399