شهردار گناباد از فعالیت بی وقفه ستاد مدیریت بحران شهرداری گناباد طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

حسین زاده با اعلام این خبر گفت؛ در پی اخطاریه های سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش دما، تمامی نیروهای خدمات شهری و نقلیه شهرداری در حالت آماده باش کامل قرار گرفتند.

وی گفت: با شروع بارش‌ها از عصر روز  شنبه ۲۱ دی ماه و ادامه آن تا یک شنبه ۲۲ دیماه عملیات رفع آبگرفتگی معابر، برف روبی و همچنین نمک پاشی در معابر اصلی و فرعی شهر توسط چندین اکیپ برف روب و نمک پاش بدون وقفه برف روبی و نمک پاشی جهت جلوگیری از یخ زدگی سطح معابر با حجم ۴۰ تن انجام شد.

وی افزود: سعی و تلاش  تمامی پرسنل شهرداری آسایش و رفاه شهروندان عزی  است و تقاضامندیم که در مواقع بارشی مخصوصا بارش برف و یخبندان با رعایت نکات ایمنی اکیپ‌های برف‌روبی و خدماتی شهرداری را یاری ، از پارک کردن خودروها در حاشیه معابر خودداری کنند تا برف روبی معابر به طور کامل انجام گیرد.

شهردار گناباد عنوان کرد؛ ۸۰ نیروی ستادی و امدادی شهرداری گناباد در قالب ۱۱ اکیپ و بیش از ۱۵ اکیپ از ماشین آلات در ۴۸ ساعت گذشته (از ۲۱ دی ماه) خدمت رسان مردم بودند.

حسین زاده شهردار گناباد خبرداد؛ (14:30)

در عملیات برف روبی و آماده باش اکیپ های امدادی شهرداری گناباد طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱ و ۲۲ دی ماه

۴۰ تن شن و نمک جهت جلوگیری از یخ زدگی در معابر پخش شد

۱۵ عدد ماشین آلات سنگین توسط شهرداری گناباد و ۶ ماشین با استفاده از بخش خصوصی در سطح شهر فعال بودند.

۳۴ مورد تماس مردمی سامانه ۱۳۷

۳۸ مورد رفع آبگرفتگی معابر

۴۸ نفر پاکبان جهت برف روبی معابر

۱۱ اکیپ در قالب ۶۸ نفر نیروی امدادی و ۲۲ نفر نیروی ستاد آماده خدمت به شهروندان گرامی بودند.

با توجه به تداوم سرمای هوا و پیش بینی بارش پراکنده برف اکیپ های امداد همچنان در حالت آماده باش خواهند بود.

حسین زاده ادامه داد: جا دارد از زحمات و همکاری های برخی از شهروندان که در حوزه ماشین آلات و برف روبی همیار مجموعه مدیریت شهری بودند و همچنین اهالی رسانه که در انعکاس زحمات پرسنل خدوم شهرداری همکاری داشتند تشکر کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: با توجه به سرمای هوای و احتمال یخبندان فعالیت ستاد مدیریت بحران شهرداری گناباد متوقف نخواهد شد.

گزارش تصویری فعالیت بی وقفه ستاد مدیریت بحران شهرداری گناباد

722029