عملیات ساخت بوتیک هتل گناباد استارت خورد

#گامی_در_راستای_بازآفرینی_شهری

با پیگیری های مجدانه شهردار گناباد و توافق با سرمایه گذار خانه شهید ابراهیمی با طرحی جدید در قالب بوتیک هتل بازسازی می شود.

طرح بوتیک هتل گناباد شامل استحکام بخشی ساختمان، بازسازی برگرفته از طرح های معماری سنتی و اصیل منطقه، تجهیز با اعتبار ۵۰ میلیارد امروز همزمان با پنجمین روز از دهه مبارک فجر آغاز شد.

گفتنی است مراسم کلنگ زنی آغاز به کار پروژه بازسازی خانه شهید ابراهیمی با عنوان بوتیک هتل گناباد امروز ۱۷ بهمن ماه با حضور دکتر نبی پور معاون سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی،حسین زاده شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر گناباد ، مسئولین محترم شهرستان و سرمایه گذاران گروه گردشگری خلاق(زاک) برگزار گردید.

کلنگ آغاز پروژه بازسازی خانه شهید ابراهیمی توسط خواهر این شهید والا مقام بر زمین خورد.

خواهر و خانواده شهید ابراهیمی از طرح بازسازی این خانه قدیمی که باعث زنده ماندن یاد و خاطر این شهید می شود تشکر و ابراز خوشحالی نمودند.

اعتبار پروژه بازسازی خانه شهید ابراهیمی توسط گروه گردشگری خلاق زاک ۵۰ میلیارد ریال اعلام شد.

دورنمای زیبای گروه گردشگری خلاق زاک برای پروژه بازسازی خانه شهید ابراهیمی با احداث بوتیک هتل گناباد

امروز: جمعه، 20 تیر 1399