به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد، مهران حسین زاده شهردار گناباد صبح یکشنیه در نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی در مراسم افتتاح 6 پروژه عمرانی این شهرداری در محل پارک جانباز اظهار داشت: فضای سبز جدای از این که کالبد شهری را دچار تغییر می کند زمینه جلوگیری از آسیب های اجتماعی را گرفته و نشاط اجتماعی را به همراه دارد.

وی افزود: نیروهای خدوم شهرداری گناباد در یکسال اخیر با وجود کمبودهای اعتباری سعی کرده اند هیچ پروژه ای را رها نکنند و شاهد آن هستید که امروز به مناسبت دهه فجر 6 پروژه عمراهنی با اعتبار 6 میلیارد و 810 میلیون تومان برای خدمت به مردم به بهره برداری خواهد رسید.

شهردار گناباد با اشاره به شعار اقدام جهادی شهر جهانی بیان کرد: تمامی اقدامات شهرداری که با همراهی شورای شهر و مسئولین شهرستان صورت گرفت توانسته میزان رضایتمندی را افزایش دهد و دغدغه های مردم اولویت کاری ما بوده است.

حسین زاده در تشریح پروژه های شهرداری گناباد خاطرنشان کرد: پارک جانباز که ورودی شهرستان به نوعی محسوب می شود و میزبان مسافران است از وضعیت مناسبی برخوردار نبود که با پیگیری های صورت گرفته در یکسال اخیر 18 میلیارد ریال برای باز پیرایی آن هزینه صورت گرفته و امروز در اختیار مردم قرار می گیرد.

وی ادامه داد: از دیگر پروژه هایی که شهرداری گناباد در دست اقدام داشته 12 میلیارد ریال برای بلوار جنوبی شهدا هزینه صورت گرفت که شامل آسفالت و بلوکه گذاری می شود و پارک شهر که مکانی برای دیدن آب قنات قصبه بر روی زمین دیده می شود نیز هزینه 4 ملیارد ریالی برای کف سازی آن صورت گرفته است.

شهردار گناباد با اعلام این خبر که طراحی پارگ قنات در دست اقدام است کپس از طی مراحل قانونی اجرایی خواهد شد بیان کرد: بلوار امام حسین (ع) از آن دسته پروژه هایی بووده که شهرداری روی آن تمرکز داشته و توانسته در سال جاری 15 میلیارد ریال تملک عرصه و هزینه های آسفالت و بلوکه گذاری آن را پرداخت و به وضعیت مطلوبی پروژه را برساند.

حسین زاده با اشاره به دیگر اقدامات فرهنگی شهرداری گناباد از جمله برگزاری جشن های مختلف در بوستان ها و سطح شهر و همکاری با نهاد های مختلف تصریح کرد:  ایستگاه زائر شهرستان که در دوره شهرداران گذشته اقداماتی برای آن صورت گرفته بود امسال با اعتبار 5 میلیارد ریالی وضعیت مناسبی به خود گرفته و در ایام عید و حتی در طول سال میزبان مسافران می باشد.

وی موزایک فرش در سطح شهر به طول 3200 مترمربع را از دیگر اقدامات صورت گرفته دانست و افزود: برای بلوار پروفسور پاکدامن و اصلاح هندسی آن نیز 5 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

پرسنل شهرداری باید بیشتر دیده شوند

حامد قربانی فرماندار گناباد  نیز در این  مراسم در جمع مدیران و اقشار مختلف اظهار داشت: در جای جای شهرستان شاهد افتتاحیه ها و بهره برداری از پروژه ها هستیم که در شرایط اقتصادی خوبی قرار نداریم به دلیل تحریم ظالمانه  و عرصه برای فعالیت های عمرانی را تنگ کرده است و شهرداری گناباد در این شرایط اقدامات خوبی داشته و عزم نیروهای جهادی شهرستان ارائه خدمات بهتر به مردم است.

وی افزود: شورای اسلامی شهر هدف گذاری درستی در سطح شهر انجام داده است و نهادهای عمومی غیر دولتی مانند شهرداری ها بیشتر درآمدهای آنها مردمی است و مردم بیش از گذشته باید حق و حقوق شهرداری ها را پرداخت کنند و مشارکت فعالانه در امورات شهری داشته باشند.

فرماندار گناباد خاطرنشان کرد: پارک جانباز یک مجموعه نازیبا بود ولی امروز با بازپیرایی بسیار زیبا و در خور شان مردم است و این نوع کارها مشکلات اجتماعی را کم‌می کند و آثار دیگری نیز بهمراه خواهد داشت.

قربانی عنوان کرد:56 میلیارد تومان پروژه دستگاهای مختلف شهرستان در حال انجام دارند و این نشان از عزم نظام برای خدمت به مردم است و ما نیز تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا خدمات به نحو احسن در اختیار مردم قرار گیرد.

فرماندار گناباد تاکید کرد: پرسنل شهرداری بدون چشم داشتی شبانه روزی در حوزه های مختلف کار میکنند که باید دیده شود .

امروز: جمعه، 20 تیر 1399