کاشت درخت بیاد سردار شهید قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد، مهران حسین زاده شهردار گناباد در مراسم افتتاح 6 پروژه عمرانی شهرداری گناباد ضمن گرامی داشت چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد: همزمان با نهمین روز از دهه فجر بیاد سردار شهید قاسم سلیمانی غرس نهال در پارک جانباز بیاد این عزیز صورت گرفت.

وی ادامه داد: شهدای اسلام حق زیادی برگردان ما دارند و زنده نگه داشتن یاد شهدا از وظایف ما می باشد که در زمان شهادت این سردار رشید اسلام بزرگراه ورودی گناباد براساس مصوبه شورای شهر به نام این عزیز نامیده شد.

شهردار گناباد خاطرنشان کرد: در راستای زنده نگه داشتن یاد این سردار دل ها برنامه های فرهنگی در شهرداری گناباد صورت گرفت که در آخرین اقدام همزمان با نهمین روز از دهه فجر و افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری گناباد در پارک جانباز با حضور مسئولین مختلف یک اصله درخت بیاد سردار سلیمانی غرس و پلاک گذاری شد.

722045
722045