حسین زاده شهردار گناباد در خصوص اقدامات این شهرداری در مقابله با ویروس کرونا گفت: با توجه به اولویت اصلی ما برای سلامت اجتماعی شهروندان، شهرداری گناباد اقدام به ضد عفونی کردن تمام بوستان‌های گناباد نموده است.

او افزود: بر اساس دستورالعمل‌های واصله از وزارت کشور نسبت به ضد عفونی کردن اماکن عمومی بر اساس امکانات موجود شهرداری اقدام گردید و این روند همچنان ادامه دارد.

شهردار گناباد تصریح کرد: اقلام مورد نیاز از قبیل موتور سمپاش و سمپاش دستی، لباس‌ها و تجهیزات مخصوص، مواد ضد عفونی جهت مقابله با گسترش کرونا ویروس تهیه شده و پس از تجهیز اکیپ‌های ضدعفونی تمامی بوستان‌ها شامل وسایل بازی و نیمکت‌ها و سرویس‌های بهداشتی، پایانه مسافربری و ساختمان شهرداری گناباد ضد عفونی شده است.

حسین زاده خاطرنشان کرد: اقدامات پیشگیرانه در روز‌های گذشته آغاز شده اقدامات تکمیلی با استفاده از تجهیزات جدید، روش‌های اصولی و با افزایش تعداد اکیپ‌ها موارد اصولی بهداشتی انجام می‌شود و سلامت شهروندان از اولویت‌های ما می‌باشد.

شهردار گناباد اظهار کرد: در راستای اقدامات پیشگیرانه بنر‌هایی در سطح شهر نصب و آموزش‌های لازم به شهروندان داده شده و با نصب برچسب‌هایی در محلی که امکان وجود یا گسترش ویروس وجود داشته هشدار‌های لازم را داده ایم.

شهردار گناباد عنوان کرد: در راستای رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از شیوع کرونا ویروس تمامی عملیات اختصاصی در جایگاه‌های CNG توسط اپراتور انجام می‌شود و شهروندان محترم از دست زدن به نازل باید خودداری کنند.

او تاکید کرد: ضمنا برابر ضوابط بهداشتی ضد عفونی نمودی جایگاه‌ها روزانه در چند نوبت انجام می‌شود.

1931

امروز: جمعه، 15 فروردين 1399